Dantų problemas įveiks odontologijos klinika

Odontologijos klinikoje VilniujeDantų problemos – ir paveldėtos, ir atsiradusios vėliau

Tikriausiai nerastume nei vieno žmogaus, kuris niekada nėra turėjęs dantų ar burnos ertmės problemų. Vienos jų – įgimtos, paveldėtos, pavyzdžiui, labai trapūs dantys. Kitos – įgytos, atsiradusios dėl tam tikrų ligų, netinkamo gyvenimo būdo arba traumų. Odontologijos klinika Vilniuje pagelbės tiems, kurie nori išspręsti tiek įgimtas, tiek vėliau atsiradusias dantų problemas.

Trapūs ar „negražios“ spalvos dantys – ne pati didžiausia odontologų sprendžiama problema. Sudėtingesnės yra situacijos, kai yra netaisyklingai susiformavęs dantų sąkandis ar savo padėtį dėl traumos pakeitęs žandikaulis. Vis dėlto, pasitelkus ortodontines priemones, odontologijos klinikoje galima išspręsti net ir tokias sudėtingas problemas.

Nuo paprastos apžiūros iki chirurginių operacijų

Vilniuje esančios odontologijos klinikos specialistai atlieka įvairaus sudėtingumo dantų priežiūros, gražinimo ir gydymo procedūras. Čia galima atlikti periodinę dantų apžiūrą, dantų valymo, balinimo procedūras. Taip pat į odontologus Vilniuje galima kreiptis dėl dantų protezavimo ar implantavimo.

Odontologijos klinikoje Vilniuje galima išspręsti tokias problemas, kaip dalies dantų praradimas, netenkinanti dantų padėtis, forma ar spalva, nusidėvėjęs dantų paviršius. Klinikoje dantį galima pašalinti (išrauti), pakeisti nauju (implantuoti arba protezuoti), pakoreguoti, sukonstruoti trūkstamą jo dalį (plombuoti).

Klinika teikia ne tik odontologijos specialistų, bet ir chirurgų paslaugas. Tai labai patogu – visas burnos ertmės problemas galima išspręsti vienoje vietoje. Chirurgo pagalbos gali prireikti gydant tokias ligas, kaip periodontitas ar periimplantitas.

Terapinė odontologija – neinvazinis dantų gydymas

Odontologijos klinikoje atliekamos terapinės odontologijos procedūros. Tai dantų gydymo būdas, kurį taikant išvengiama chirurgo pagalbos. Terapinės odontologijos procedūrų metu gydomos tokios ligos, kaip kariesas (dantų ėduonis), dantenų ar dantų šaknų kanalų uždegimas.

Terapinė odontologija gelbsti norint plombuoti tiek priekinius, tiek krūminius dantis, atkurti natūralią jų formą šiems nuskilus. Dažniausiai šiuo būdu gydomos dantyje atsiradusios skylutės, dėl kurių jie tampa skausmingi.

Ne tik išgydyti, bet ir papuošti

Vilniuje įsikūrusioje odontologijos klinikoje dantys gali tapti ne tik sveikesni, bet ir puošnesni. Tam naudojami dantų papuošalai: priklijuojami blizgantys kristalai. Jais taip pat galima užmaskuoti nedidelius dantų trūkumus, pavyzdžiui, pigmentines dėmes. Svarbu žinoti, kad papuošalai klijuojami tik ant sveikų dantų ir laikosi ant jų iki dvylikos mėnesių.

Gražios klientų šypsenos – dovana odontologui

Sveiki, gražiai atrodantys dantys – priežastis šypsotis ir pasitikėti savimi. Odontologijos klinikos Vilniuje specialistai stengiasi, kad išėję iš klinikos jų pacientai galėtų paprasčiau bendrauti su aplinkiniais, jaustųsi ir atrodytų gražesni bei sveikesni. „Matyti gražias pacientų šypsenas gydymo pabaigoje – pats geriausias dalykas, kurį gali gauti odontologas“, – sako bendrosios praktikos gydytoja odontologė.